reklam
reklam

Hüseyin Eroğlu: “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüm” - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

28 Eylül 2024 - 19:52

Hüseyin Eroğlu: “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüm”

reklam
Hüseyin Eroğlu: “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüm”
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 7:58

188 views
reklam

Ankara Keçiörengücü beraberliği ardından konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüm” dedi.

Ankara Keçiörengücü beraberliği ardından konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüm” dedi.

Spor Toto 1.Lig’in 15. haftasında konuk olduğu Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Samsunspor’da maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hüseyin Eroğlu, “Özellikle ilk yarıda maçı koparma şansını yakalamıştık. Atabileceğimiz goller, çok net pozisyonlar vardı. Bu kadar net pozisyona girip değerlendirememek rakibi oyunda tutuyor. İkinci yarı onlar top ayağımızdayken kaptırdığımız topla penaltıdan beraberliği yakaladı. İki puanı kayıp gibi düşünüyorum. Birçok taraftarımız buraya geldi, bize destek oldu” diye konuştu. – ANKARA

Kaynak: İHA
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam