reklam
reklam

Ankara’da köpeğe çarpan araç refüjdeki ağaçlara da çarptı: 1 yaralı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

23 Haziran 2024 - 05:38

Ankara’da köpeğe çarpan araç refüjdeki ağaçlara da çarptı: 1 yaralı

reklam
Ankara’da köpeğe çarpan araç refüjdeki ağaçlara da çarptı: 1 yaralı
Son Güncelleme :

16 Mart 2024 - 7:31

83 views
reklam

Ankara’da seyir halindeki bir araç, yola aniden çıkan köpeğe çarptıktan sonra kontrolünü kaybederek orta refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Önce köpeğe ardından refüjde bulunan ağaçlara çarptı: 1 yaralı

Ankara’da seyir halindeki bir araç, yola aniden çıkan köpeğe çarptı. Ardından kontrolünü kaybeden sürücü orta refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabildi.

Çankırı Bulvarı Akyurt istikameti Büğdüz mevkisinde akşam saatlerinde gerçekleşen kazada, 06 DD 8980 plakalı aracın sürücüsü Hakan Ünlü, yola aniden çıkan köpeğe çarptı. Ardından direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü orta refüjde bulunan ağaçlara çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Çarpmanın etkisiyle yaralanan sürücü Hakan Ünlü’ye ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra sürücü ambulansla Akyurt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam