reklam
reklam

AZMİN ZAFERİ - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

23 Haziran 2024 - 05:29

AZMİN ZAFERİ

reklam
AZMİN ZAFERİ
Son Güncelleme :

10 Haziran 2024 - 11:46

77 views
reklam

AZMİN ZAFERİ

Yıllardır babası tarafından köyden kalkıp Çatalca Merkeze hiç bıkmadan haftanın 6 günü köyden kasabaya karate dersine gelen Çatalca’nın Milli Sporcusu Ecem ÖZEL azminin çalışmasının karşılığını aldı.  Önce Türkiye seçmelerinde final yapıp ardından Uluslararası Marmara Cup’Da Şampiyon olan uluslararası bir çok özel maçta Şampiyon olan ve en son Karate Federasyonu 28 Balkan Ülkeleri Karate Milli Takımına davet edilen Milli Sporcu Ecem Özel ,31 Mayıs – 2 Haziran tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 28 Balkan Karate Şampiyonası’nda 12 Ülke ve  yaklaşık 2500 sporcunun yarıştığı Balkan Karate Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü olarak ülkemize Çatalca kentine Bronz Madalya 🥉 kazandırdı.  Ecem Özel’in  yeteneğini
keşfeden antrenörü Milli Antrenör Muzaffer MUYAN: “Ecem çok yetenekli sporcum. İnanıyorum ileride Ümit Gençlerde Büyüklerde Milli Takımda yerini alacak. Ben öncelikle anne ve babasına çok teşekkür ederim. Bıkmadan ve usanmadan fedakarlık yaparak evladının peşinde koşan babası, Cem ÖZEL ve Annesi FERİDE ÖZEL’e çok teşekkür ederim.” dedi. Milli antrenör Muzaffer MUYAN, hedefimiz büyük ifadelerini kullandı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam