reklam
reklam

Düş Art, Taksim’de Görkemli Bir Tanıtım Kokteyli ile Yayın Hayatına Başladı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

23 Haziran 2024 - 05:53

Düş Art, Taksim’de Görkemli Bir Tanıtım Kokteyli ile Yayın Hayatına Başladı

reklam
Düş Art, Taksim’de Görkemli Bir Tanıtım Kokteyli ile Yayın Hayatına Başladı
Son Güncelleme :

27 Mayıs 2024 - 16:00

58 views
reklam

Edebiyat ve sanatın yeni adresi Düş Art, Taksim Mephisto Kitabevi’nde düzenlenen tanıtım kokteyliyle yazarlar, müzisyenler ve yayınevlerinin katılımıyla kapılarını açtı.

Düş Art, pazar günü Taksim Mephisto Kitabevi’nde düzenlediği görkemli bir tanıtım kokteyli ile yayın hayatına başladı. Etkinliğe birçok yazar ve müzisyenin yanı sıra yayınevlerinden ve belediyeden de konuklar katılarak destek verdi.

Düş Art, okuyan-yazan, söyleyen-dinleyen, oynayan-seyreden herkesin bir araya geleceği ve tüm edebiyat ve sanat emekçilerine açık bir platform olarak dikkat çekiyor. Platform, edebiyat ve sanatla ilgili zengin içerikler sunmayı hedefliyor. Üretilen eserler, Düş Art’ın çeşitli yayın kanallarında paylaşılacak ve web sitesi, dijital dergi, sosyal medya yayınları ile çeşitli eğitici atölyeler aracılığıyla takipçilerine ulaşacak.

Düş Art’ın duyuruları arasında edebiyat ve sanatla ilgili video içerikleri üreten emekçileri bünyelerine katmak için davet ettikleri yer alıyor. Ayrıca, gelecekte çocuklara yönelik içerikler üretmek amacıyla gönüllü pedagog arayışları da bulunuyor. İlgilenenler, Düş Art’a Instagram üzerinden dusartofficial hesabından ulaşabilirler.

İLETİŞİM

https://www.instagram.com/dusartofficial/

https://xn--dsart-kva.com/

bilgi@düsart.com

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam