reklam
reklam

Galatasaray’dan bomba atak! Ankara Keçiörengücü’nde forma giyen Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna kattı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

30 Haziran 2024 - 15:27

Galatasaray’dan bomba atak! Ankara Keçiörengücü’nde forma giyen Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna kattı

reklam
Galatasaray’dan bomba atak! Ankara Keçiörengücü’nde forma giyen Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna kattı
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2021 - 14:47

277 views
reklam

Galatasaray, Ankara Keçiörengücü’nün 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray, Keçiörengücü’nün 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk’ün ardından 3. transferini de gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Ankara Keçiörengücü’nde forma giyen Barış Alper Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI”

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 2000 yılında Rize’de dünyaya gelen Barış Alper Yılmaz, futbola 2011 yılında doğduğu şehrin takımlarından Rize Özel İdare Spor’da başladı. 2017 yılına kadar burada forma giyen Yılmaz, 2017-2018 sezonunda Ankara Demirspor transfer olarak profesyonel kariyerine başlangıç yaptı.

“GALATASARAY FORMASI ALTINDA KENDİSİNE BAŞARILI BİR KARİYER DİLİYORUZ”

Ankara Demirspor’da geçirdiği 3 sezonda 43 resmi maça çıkan genç oyuncu, 2020/2021 sezonunun başında ise Ankara Keçiörengücü’ne transfer oldu. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de 34 maça çıkan Yılmaz, 8 gol atıp 5 de asist yaptı. Profesyonel kulüp kariyerinde çıktığı 79 maçta 9 gol ve 5 asistle skora katkı sağlayan 21 yaşındaki kanat oyuncusu, Türkiye U21 formasını ise 3 kez giydi. Yılmaz, Hırvatistan ile oynanan karşılaşmada Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü kaydetti. Barış Alper Yılmaz’a kulübümüze hoş geldin diyor, Galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.

Son Dakika: Galatasaray'dan bomba atak! Ankara Keçiörengücü'nde forma giyen Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna kattı
reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam