reklam
reklam

Dünya şampiyonu Mamak’tan çıktı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

2 Temmuz 2024 - 18:56

Dünya şampiyonu Mamak’tan çıktı

reklam
Dünya şampiyonu Mamak’tan çıktı
Son Güncelleme :

29 Kasım 2021 - 9:50

394 views
reklam

Dünya Tekvando Federasyonu düzenlenen WT Kadınlar Açık Dünya Şampiyonası’nda Mamak Belediyesi’nin Sporcusu Merve Dinçel dünya şampiyonu oldu.

Dünya Tekvando Federasyonu (WT) tarafından ilk defa büyükler kategorisinde tüm kadın sporculara açık olarak Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da düzenlenen WT Kadınlar Açık Dünya Şampiyonası’nda Mamak Belediye Sporcusu Merve Dinçel 53 kiloda altın madalya kazanarak dünya şampiyonu oldu. Amatör ve profesyonel olarak ilçe genelinde her yaştan yurttaşı sporla buluşturduklarının belirten Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kulübümüz bünyesindeki sporcularımız aldığı bu madalyalarla hem göğsümüzü kabartıyor hem de gençlere örnek oluyorlar. Dünya Şampiyonu sporcumuz Merve Dinçel’i yürekten kutluyorum. Spora ve sporcuya olan desteğimiz artarak devam edecek” ifadelerine yer verdi.

reklam

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam