reklam
reklam

Başkentte gıda denetimleri - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

5 Ekim 2024 - 16:07

Başkentte gıda denetimleri

reklam
Başkentte gıda denetimleri
Son Güncelleme :

20 Nisan 2021 - 10:00

263 views
reklam

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların hijyenik ve sağlıklı gıdaya ulaşması için denetimlerini arttırdı.

Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların hijyenik ve sağlıklı gıdaya ulaşması için denetimlerini arttırdı.

Pursaklar Belediyesi, artan vaka sayıları nedeniyle vatandaşların sağlığını korumak adına alınan tedbirlerini artırdı. Belediye ekipleri, korona virüs salgını nedeniyle vatandaşların sağlığının korunması amacıyla ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek gıda denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Pazar alanlarında vatandaşlara artan vaka sayılarını hatırlatarak maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu.

“Denetimlerimizi Ramazan ayı boyunca hiç aksatmadan aralıksız sürdüreceğiz”

Ramazan ayında vatandaşların gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilmeleri adına denetimlerin devam edeceğini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “Ramazan ayının tatlı telaşı ile alışverişe çıkan vatandaşlarımızın güzel bir ramazan geçirmeleri için zabıta ekiplerimiz ile birlikte kapsamlı bir şekilde denetim gerçekleştirdik. Bu Ramazan da bütün işletmelerimizin sağlık açısından düzenli bir şekilde kurallara uymalarını önemle rica ediyoruz. Bizlerde belediye olarak denetimlerimizi Ramazan ayı boyunca hiç aksatmadan aralıksız sürdüreceğiz” dedi. – ANKARA

Başkentte gıda denetimleri
Başkentte gıda denetimleri

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam