reklam
reklam

Ankara’da terör örgütleriyle irtibatlı yabancı uyruklu 16 kişi yakalandı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

1 Ekim 2024 - 14:40

Ankara’da terör örgütleriyle irtibatlı yabancı uyruklu 16 kişi yakalandı

reklam
Ankara’da terör örgütleriyle irtibatlı yabancı uyruklu 16 kişi yakalandı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2022 - 11:36

165 views
reklam

Ankara’da düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK/KCK ve PYD/YPG mensuplarıyla irtibatlı oldukları belirlenen 19 yabancı uyrukludan 16’sı gözaltına alındı.

Ankara’da düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK/KCK ve PYD/ YPG mensuplarıyla irtibatlı oldukları belirlenen 19 yabancı uyrukludan 16’sı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerince, çatışma bölgelerinde bulunan PKK/KCK ve PYD/YPG mensuplarıyla irtibatlı oldukları belirlenen 19 yabancı uyruklunun yakalanmasına yönelik 4 ilçede eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Şüphelilerden 16’sı gözaltına alındı, firarilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Örgütsel irtibatlarına yönelik risk analizi çalışmaları süren zanlılar hakkında yabancı terörist savaşçı (YTS) olarak işlem yapılacak.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam