reklam
reklam

Ankara’da PKK/KCK soruşturmasında 20 şüpheliye gözaltı kararı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

1 Temmuz 2024 - 09:33

Ankara’da PKK/KCK soruşturmasında 20 şüpheliye gözaltı kararı

reklam
Ankara’da PKK/KCK soruşturmasında 20 şüpheliye gözaltı kararı
Son Güncelleme :

26 Aralık 2023 - 7:52

78 views
reklam

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmada 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Şüphelilerin, örgütün talimatlarına uyarak Ankara’da yapılan etkinliklere katıldıkları ve terör örgütünün şiddet içeren yöntemlerini övücü propaganda yaptıkları tespit edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için operasyonlara devam ediyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik soruşturmada 20 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, silahlı terör örgütü PKK/KCK tarafından verilen talimatlara uyarak çeşitli tarihlerde Ankara’da yapılan örgütsel etkinliklere katıldıkları, terör örgütünün cebir ve şiddet içeren yöntemlerini övücü ve bu yöntemleri meşru gösterecek şekilde propagandasını yaptıkları tespit edilen 20 şüphelinin gözaltına alınması kararlaştırıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için operasyonlara devam ediyor.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam