reklam
reklam

Ankara’da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

28 Eylül 2024 - 22:33

Ankara’da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada

reklam
Ankara’da bir genç başıboş köpeğin saldırısına uğradı! O anlar kamerada
Son Güncelleme :

22 Aralık 2023 - 7:41

117 views
reklam

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir genç, kaldırımda yürürken başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Olay, güvenlik kamerasına yansırken, genç saldırının ardından hastanede tedavi edildi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir genç, kaldırımda yürüdüğü esnada köpek saldırısına uğrayarak hafif şekilde yaralandı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

SOL BACAĞINDAN ISIRDI

Olay, Polatlı Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İsmet Can Özmen isimli bir genç kaldırımda yürüdüğü esnada yanından geçen başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Şahsı, sol ayağından hafif ısıran köpek olay yerinden uzaklaşırken, saldırının ardından Polatlı Devlet Hastanesi’ne giden İsmet Can Özmen, saldırgan köpeğin kuduz olma ihtimaline karşı gerekli sağlık müdahalelerinin yapılmasının ardından hastaneden ayrıldı

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam