reklam
reklam

Ankara’da 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

4 Ekim 2024 - 00:33

Ankara’da 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi

reklam
Ankara’da 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi
Son Güncelleme :

06 Aralık 2021 - 8:58

191 views
reklam

Ankara’da 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildiANKARA’da, yılbaşı öncesi halk sağlığının korunmasına yönelik operasyonda, sahte içki yapımında kullanılan 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi.

Ankara’da 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi

ANKARA’da, yılbaşı öncesi halk sağlığının korunmasına yönelik operasyonda, sahte içki yapımında kullanılan 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, yılbaşı öncesi halk sağlığının korunması ve vergi kaçakçılığının önlenmesi amacıyla sahte ve kaçak içki imal ile ticaretine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda Yenimahalle ilçesindeki depoya düzenlenen operasyonda, 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Ankara'da 9 ton etil ve metil alkol ele geçirildi

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam