reklam
reklam

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı: Sokaklar kasap dükkanı gibi, ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

1 Ekim 2024 - 16:41

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı: Sokaklar kasap dükkanı gibi, ya hiç mi kıskanmıyorsun lan?

reklam
Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı: Sokaklar kasap dükkanı gibi, ya hiç mi kıskanmıyorsun lan?
Son Güncelleme :

25 Temmuz 2022 - 12:58

127 views
reklam

Ankara Melike Hatun Cami İmamı Halil Konakçı’nın yeni açıklaması gündem oldu. Konakçı açık giyinen kadınlar için, “Sokaklar kasap dükkanı gibi. Dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz artık çarşıda pazarda görüyoruz” ifadesini kullanırken, erkeklere de “Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor?” şeklinde konuştu.

Daha önce hilafet çağrısıyla gündeme gelen Ankara Melike Hatun Cami İmamı olarak bilinen Halil Konakçı’ya ait yeni bir video sosyal medyada tartışılıyor.

“ET GÖRMEKTEN İÇİMİZ DIŞIMIZA ÇIKIYOR ARTIK”

Sosyal medyada paylaşılan videoda kadınlar için “Bak sokaklar ne hale geldi! Kasap dükkanı gibi. Et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor artık. 100 yıl önce dedelerimizin yatak odasında göremediği kıyafetleri biz çarşıda pazarda plajda görüyoruz” gibi skandal ifadeler kullanan Konakçı erkeklere yönelik de tepki çeken sözler sarf ediyor;

“YA HİÇ Mİ KISKANMIYORSUN LAN?”

“Bu kadınların başında yok mu adamları abileri babaları kocaları? Geçtim helali haramı hadi buna inanmıyorsun. Tamam ateistsin, imanın zayıf… Ya hiç mi kıskanmıyorsun lan? Kızın, karın öyle sokağa çıkarken, video paylaşırken hiç mi vicdanın sızlamıyor? Benim aklım bu işi almıyor. Allah sonumuzu hayretsin.”

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bazı sosyal medya kullanıcıları imamlık yapan Konakçı’ya tepki yağdırırken, yapılan yorumlar sonrası konu kısa sürede Twitter’da da TT oldu. Özellikle kadınlar Konakçı’ya yönelik sert ifadeler kullanırken, erkekler de yayınlanan videoyla ilgili eleştirilerde bulundu. Yorumlar arasında en dikkat çeken, “Bu zihniyetler yüzünden şiddet görüyoruz, taciz ediliyoruz, öldürülüyoruz” ifadesi oldu.

Kaynak:SonDakika.com

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam