reklam
reklam

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda Minikleri Ağırlıyor - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

8 Temmuz 2024 - 08:21

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda Minikleri Ağırlıyor

reklam
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda Minikleri Ağırlıyor
Son Güncelleme :

03 Kasım 2023 - 8:55

128 views
reklam

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli minikleri Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda misafir etmeye devam ediyor. Kent genelindeki çeşitli okullardan gelen minikler, öğretmenleri ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri eşliğinde hayvanlarla iç içe bir gün geçirme imkanı buluyor. Etkinliklerde çocuklar, hayvanlarla daha yakın temas kurarken, Ankara’nın sembolleri olan Ankara tavşanı, Ankara keçisi, Ankara güvercini, Ankara kedisi ve Ankara arısı da miniklere tanıtılıyor. Amacı çocuklara hayvan sevgisini kazandırmak olan etkinlikler, hayvan haklarına duyarlılık ve bilinçlilik oluşturmayı hedefliyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli minikleri Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda misafir etmeye devam ediyor. Kent genelindeki çeşitli okullardan gelen öğrenciler, hayvanlarla iç içe bir gün geçiriyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli minikleri Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda misafir etmeye devam ediyor.Kent genelindeki çeşitli okullardan gelen minikler, öğretmenleri ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri eşliğinde hayvanlarla iç içe bir gün geçirme imkanı buluyor.

 

“BAŞKENT’İN BEŞ BEYAZI” MİNİKLERLE BULUŞTU

 

Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı’nda düzenlenen etkinliklerde çocuklar, hayvanlarla daha yakın temas kurarken, hayvanlar hakkında da bilgi sahibi oluyor.

 

Ankara’nın sembolleri arasında yer alan endemik türe sahip Ankara tavşanı, Ankara keçisi, Ankara güvercini, Ankara kedisi ve Ankara arısı da Büyükşehir Belediyesi Başkent Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenen “Başkentin Beş Beyazı” adlı tiyatro oyunuyla miniklere tanıtılıyor.

 

“AMACIMIZ ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİNİ KAZANDIRMAK”

 

Hayvan haklarına duyarlılığı artırmak ve bilinçlendirerek farkındalık oluşturmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvanat Bahçesi Şube Müdürü Aydın Kayalı, “Amacımız çocuklara hayvan sevgisini kazandırmak ve farklı türden hayvanları gösterip bunlara yakından temas edebilmelerini sağlamak” dedi.

 

 

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam