reklam
reklam

ANKARA’DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

7 Temmuz 2024 - 10:34

ANKARA’DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI

reklam
ANKARA’DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI
Son Güncelleme :

01 Haziran 2021 - 9:48

710 views
reklam

ANKARA’da kademeli normalleşme kapsamında, ilkokullarda koranavirüs tedbirleri altında yüz yüze eğitim yeniden başladı.

ANKARA’da kademeli normalleşme kapsamında, ilkokullarda koranavirüs tedbirleri altında yüz yüze eğitim yeniden başladı. Uzun bir aradan sonra eğitime başlayan öğrencilerin heyecanlı olduğu görüldü.

Koronavirüs salgın tedbirleri kapsamındaki kademeli normalleşme kapsamında, bugünden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitim başladı. Çankaya ilçesindeki Türkan Yamantürk İlkokulunda eğitim gören öğrenciler, sabah saatlerinde velileriyle birlikte okula geldi. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun zamandır okullarından ayrı kalan öğrenciler, arkadaşlarıyla buluşmanın heyecanını yaşadı. Okul bahçesinde düzenlenen törende öğrenciler, koronavirüs tedbirleri kapsamında mesafeli şekilde sıraya girdi.

Okul Müdürü Serpil Köse, öğrencilere hitap ederek, “Pandeminin yarattığı zorlukların karşısında geçirmiş olduğumuz uzaktan eğitim süreci bize sizlerin ne denli güçlü ve cesur olduğunuzu, hiçbir zaman çalışmaktan yılmadığınızı gösterdi. Derslerinizi düzenli olarak takip ettiğinizi, ödevlerinizi yaptığınızı, öz disiplininizi sağlamak ve kararlılık konularından ne denli üstün niteliklere sahip olduğunuzu görmekten gurur duyduk. Yeni dönemin öğretmenlerimiz ve sizler için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Öğrenciler, törenin ardından dezenfekte edilen sınıflarına girerek ders başı yaptı.

ANKARA'DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI
ANKARA'DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI
ANKARA'DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI
ANKARA'DA İLKOKULDA YÜZ YÜZE EĞİTİM HEYECANI

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam