reklam
reklam

Kırıkkale’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Zanlıdan 1’i Tutuklandı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

4 Temmuz 2024 - 12:30

Kırıkkale’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Zanlıdan 1’i Tutuklandı

reklam
Kırıkkale’de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Zanlıdan 1’i Tutuklandı
Son Güncelleme :

09 Kasım 2023 - 9:08

86 views
reklam

Kırıkkale’de jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir otomobilde yapılan aramada 980 uyuşturucu hap ve 11 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 zanlıdan biri tutuklandı, diğeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kırıkkale’de jandarma ekiplerince uyuşturucu madde ile yakalanan 2 zanlıdan 1’i tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kırıkkale- Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki uygulama noktasında bir otomobili durdurdu.

Araçtaki A.Ş. (29) ve F.O’nun (21) üzerinde 980 uyuşturucu hap ve 11 gram uyuşturucu madde ele geçiren ekipler, şüphelileri gözaltına aldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.Ş. hakimlikçe tutuklandı, F.O. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam