reklam
reklam

Ankara’da trafik kavgası: Karısını yanlışlıkla vurarak öldürdü - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

23 Ekim 2024 - 00:03

Ankara’da trafik kavgası: Karısını yanlışlıkla vurarak öldürdü

reklam
Ankara’da trafik kavgası: Karısını yanlışlıkla vurarak öldürdü
Son Güncelleme :

04 Eylül 2023 - 7:47

154 views
reklam

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir kişi trafikte ‘yol verme’ nedeniyle kavga ettiği kişilere silahla ateş ederken araya giren karısını yanlışlıkla vurarak öldürdü.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir kişi trafikte ‘yol verme’ nedeniyle kavga ettiği kişilere silahla ateş ederken araya giren karısını yanlışlıkla vurarak öldürdü.

“YOL VERME” KAVGASI

Olay, saat 17.00 sıralarında Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, C.D. trafikte seyir halindeyken ‘yol verme’ nedeniyle başka bir sürücüyle tartışmaya başladı.

DİĞER SÜRÜCÜYE ATEŞ AÇTI

Tartışmanın ardından C.D. ve diğer sürücü araçlarından inerek kavgaya tutuştu. C.D. yanında bulundurduğu ruhsatlı silahını alarak kavga ettiği sürücüye ateş etti.

KAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞAN EŞİNİ VURDU

Kavgayı ayırmaya çalışan eşi K.D. yanlışlıkla göğsünden vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan K.D. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli koca gözaltına alındı. Olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam