reklam
reklam

Ankara’da selam alıp verme tartışması sonucu çıkan kavgada 5 kişi yaralandı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

7 Temmuz 2024 - 04:05

Ankara’da selam alıp verme tartışması sonucu çıkan kavgada 5 kişi yaralandı

reklam
Ankara’da selam alıp verme tartışması sonucu çıkan kavgada 5 kişi yaralandı
Son Güncelleme :

25 Aralık 2023 - 8:24

111 views
reklam

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde, bir trafik kazası sonrası çıkan selam alıp verme tartışması kavgaya dönüştü. Kavgada 5 kişi kesici aletle yaralandı. Polis ekipleri olay yerinde kullanılan bıçağı buldu ve yaralıların tedavisi devam ediyor.

Ankara’da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yenimahalle ilçesi Değirmendere Caddesi üzerinde A.A, M.D’ye ait olan araçla trafik kazasına karıştı. O sırada araç sahibi M.D. ile kaza yerinden geçen iş arkadaşları T.U. ve M.U. arasından selam alıp verme nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından H.Y, A.A, M.D, T.U. ve M.U. kesici aletle yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu kavgada kullanıldığı belirlenen ve sallama olarak tabir edilen bıçak çöp kutusu içerisinde bulundu.

Kavga sonucu yaralanan şüphelilerin tedavilerinin polis ekiplerinin gözetiminde devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam