reklam
reklam

Ankara’da otomobil kaza yaptı: 1 yaralı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

23 Ekim 2024 - 01:23

Ankara’da otomobil kaza yaptı: 1 yaralı

reklam
Ankara’da otomobil kaza yaptı: 1 yaralı
Son Güncelleme :

24 Nisan 2023 - 11:30

161 views
reklam

Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir otomobil kontrolden çıkarak telefon direği ve dolmuş durağına çarptıktan sonra boş araziye uçtu. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Başkentte otomobil boş araziye uçtu: 1 yaralı

Ankara’nın Polatlı ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, telefon direği ve mahalle durağına çarptıktan sonra boş araziye uçtu.

Olay, Ankara’nın Polatlı ilçesi Mehmet Akif Mahallesinde sabaha karşı meydana geldi. Durmuş A.’nın kontrolündeki 06 DCV 774 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce telefon direğine ardından ise dolmuş durağına çarptıktan sonra araç boş araziye uçtu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kazada yaralanan Durmuş A. Hastaneye sevk edildi.

Kaynak: İHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam