reklam
reklam

Ankara’da jandarma ekipleri kaçak tütün operasyonu düzenledi - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

22 Ekim 2024 - 23:37

Ankara’da jandarma ekipleri kaçak tütün operasyonu düzenledi

reklam
Ankara’da jandarma ekipleri kaçak tütün operasyonu düzenledi
Son Güncelleme :

19 Haziran 2023 - 7:23

129 views
reklam

Ankara’da jandarma ekipleri tarafından durdurulan 3 yolcu otobüsünde yapılan aramalarda, 290 elektronik tıraş makinesi ve 435 bin dolu makaron ile birlikte kaçak ve bandrolsüz tütün ürünleri ele geçirildi. 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara’da jandarma ekiplerince durdurulan 3 yolcu otobüsünde yapılan aramalarda, gümrük kaçağı 290 elektronik tıraş makinesi ve 435 bin dolu makaron ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

Ankara İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, kaçak ve bandrolsüz tütün ürünleri satışının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, 8-16 Haziran’da Gölbaşı ilçesinde yol kontrol ve arama noktasında 3 farklı firmaya ait yolcu otobüsleri durduruldu.

Yapılan arama sonucu, Y.Ö, E.D, H.D, E.Ç. ve T.Y’ye ait toplam 435 bin dolu makaron ve 290 elektronik tıraş makinesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında adli işlemlere başlandı.

Kaynak: AA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam