reklam
reklam

Ankara’da PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

29 Eylül 2024 - 06:25

Ankara’da PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltı

reklam
Ankara’da PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltı
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2023 - 8:06

134 views
reklam

Ankara’da PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensupları ile irtibatlı oldukları tespit edilen yabancı uyruklu 10 şüpheli, operasyonla gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, çatışma bölgelerindeki PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensupları ile irtibatlı 14 şüpheliyi belirledi. Operasyon sonucunda 10 şüpheli gözaltına alınırken, diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. Gözaltına alınan şüphelilerin Yabancı Terörist Savaşçı (YTS) kategorisinde değerlendirildiği ve sınır dışı edileceği belirtiliyor.

Ankara’da PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltı.

ANKARA’da PKK/KCK-PYD/ YPG terör örgütü mensupları ile irtibatlı oldukları tespit edilen yabancı uyruklu 10 şüpheli, operasyonla gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, çatışma bölgelerindeki PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensupları ile irtibatlı 14 şüpheliyi belirledi. Örgüt için geçmiş yıllarda faaliyet yürüttükleri de tespit edilen şüphelilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. Eş zamanlı baskınlarda 10 şüpheli, gözaltına alındı. Yabancı Terörist Savaşçı (YTS) kategorisinde değerlendirilen şüphelilerin sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi’ne teslim edileceği belirtildi. Firari 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların da sürdüğü bildirildi.

Kaynak: DHA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam