reklam
reklam

Karate Camiasının Büyük Acısı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

28 Eylül 2024 - 20:24

Karate Camiasının Büyük Acısı

reklam
Karate Camiasının Büyük Acısı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2022 - 9:48

198 views
reklam

Türk Karate Milli Takım Sporcusu , yılların tecrübeli antrenörü, Rıdvan GÜMÜŞ  26.11.2022 tarihinde Sakarya’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Arası takım Karate Şampiyonasında sabah saatlerinde kalp krizi geçirerek yaşama veda etti.

Tüm müdahaleler rağmen tecrübeli antrenör Rıdvan GÜMÜŞ , Sakarya Yenikent Hastanesinde yaşamını yitirdi. Camianın çok sevilen ve  yılların tecrübeli antrenörü ve Başkan Danışmanın ölümü camiayı yasa boğdu. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı av. Dr Aslan Abid UĞUZ‘un  yaptığı açıklamada; ” Karate camiamızın çok sevilen çalışkan Başkan danışmanımın ani ölümü beni ve camiamı derinden üzdü. Çok üzgünüm. Başta kederli ailesi olmak üzere tüm camiamızın başı sağ olsun. ” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

 

Merhum Rıdvan Gümüş 63 yaşında , evli ve 3 çocuk babasıydı.

 

Merhum Rıdvan Gümüş’ün cenazesi 27-11-2022 pazar günü Kocamustafapaşa Sümbül Efendi Camisinde kılınan öğlen namazının ardından Kozlu Mezarlığına defnedildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SALİH CAN ÇOŞKUN : CENK ÖZEL

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam