reklam
reklam

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı yabancı uyruklu DEAŞ’lı 2 terörist Ankara’da yakalandı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

1 Ekim 2024 - 22:25

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı yabancı uyruklu DEAŞ’lı 2 terörist Ankara’da yakalandı

reklam
Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı yabancı uyruklu DEAŞ’lı 2 terörist Ankara’da yakalandı
Son Güncelleme :

20 Haziran 2022 - 9:00

151 views
reklam

Interpol’ün kırmızı bültenle aradığı iki yabancı uyruklu DEAŞ’lı terörist, emniyet tarafından düzenlenen başarılı operasyonla Ankara’da kıskıvrak yakalandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin terör örgütü DEAŞ’e yönelik uzun süreli takip ve analiz çalışmaları sonucunda, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan yabancı uyruklu A.N. ve C.V. gözaltına alındı.

EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜLER

Geçmiş yıllarda çatışma bölgelerinde terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri tespit edilen şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

ÖRGÜTE ELEMAN KAZANDIRAN 1 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

TEM ekiplerinin aynı kapsamda yaptığı bir diğer operasyonda ise DEAŞ adına sosyal medyadan paylaşımlar yapan ve eleman kazanma faaliyetlerinde bulunduğu yönünde istihbarat bulunan yabancı uyruklu A.A. gözaltına alındı. Şüpheli ile birlikte ele geçirilen dijital materyallerde, terör örgütü elebaşlarının konuşmaları ile örgütün infaz görüntüleri de tespit edildi.

Şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Kaynak:SonDakika.com

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam