reklam
reklam

Çankaya’da Yoğun Yağış Sonrası Temizlik - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

2 Ekim 2024 - 01:33

Çankaya’da Yoğun Yağış Sonrası Temizlik

reklam
Çankaya’da Yoğun Yağış Sonrası Temizlik
Son Güncelleme :

13 Haziran 2022 - 12:46

167 views
reklam

Çankaya Belediyesi ekipleri, Ankara’nın tümünde etkili olan kuvvetli yağış sonrası ulaşımı engelleyen devrik ağaçları ve yağışla sürüklenen taş toprak yığınlarını temizledi.

Çankaya Belediyesi ekipleri, Ankara’nın tümünde etkili olan kuvvetli yağış sonrası ulaşımı engelleyen devrik ağaçları ve yağışla sürüklenen taş toprak yığınlarını temizledi.

Başkent Ankara’da hayatı olumsuz etkileyen kuvvetli yağış sonrası devrilen ağaçları bir bir toplayan Çankaya Belediyesi ekipleri, yağışla sürüklenen taş toprak yığınlarını da temizledi. Ekipler, sabahın ilk ışıkları ile çalışmalara başlarken, ilçe sakinlerinin yağıştan olumsuz etkilenmemeleri için büyük çaba sarf etti

Ankara’nın birçok bölgesini etkisi altına alan kuvvetli yağıştan Çankaya’nın da etkilendiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Şu anda bir doğal afet ile karşı karşıyayız. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için tüm birimlerimizle çalışıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: ANKA
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam