reklam
reklam

Başkent’te freni patlayan dolmuş ATM’lere daldı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

24 Ekim 2024 - 01:34

Başkent’te freni patlayan dolmuş ATM’lere daldı

reklam
Başkent’te freni patlayan dolmuş ATM’lere daldı
Son Güncelleme :

13 Nisan 2022 - 9:05

188 views
reklam

Başkent’te freni patlayan dolmuş ATM’lere daldıANKARA Başkent’te freni patlayan bir dolmuş, şoförünün kontrolünden çıkarak önce yol üzerindeki ATM’lere daha sonra da park halinde bulunan minibüse çarparak durabildi.

Başkent’te freni patlayan dolmuş ATM’lere daldı

ANKARA Başkent’te freni patlayan bir dolmuş, şoförünün kontrolünden çıkarak önce yol üzerindeki ATM’lere daha sonra da park halinde bulunan minibüse çarparak durabildi. Kaza esnasında dolmuşta yolcu olmaması ise facianın önüne geçti.

Olay Ankara’nın Mamak ilçesi Yeşilbayır mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.Ö. kontrolündeki 06 J 1420 plakalı dolmuş, freninin patlaması sonucunda şoförünün kontrolünden çıktı. Görgü tanıklarının anlattığına göre o sırada 1774’üncü cadde üzerinde bulunan ATM’lere çarparak yavaşlayan dolmuş, yine aynı cadde üzerinde bulunan binanın duvarını yıkarak, park halindeki 06 BR 7637 plakalı minibüse çarpıp durabildi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen 112 ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen M.Ö.’nün hafif yaralandığı öğrenildi.

Başkent'te freni patlayan dolmuş ATM'lere daldı
Başkent'te freni patlayan dolmuş ATM'lere daldı
Başkent'te freni patlayan dolmuş ATM'lere daldı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam