reklam
reklam

Zabıta yasal işlem uygulayacak! 50 TL’lik alışveriş yapmadığı için 80 yaşındaki kadını market servisinden indirmişlerdi! - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

2 Ekim 2024 - 15:31

Zabıta yasal işlem uygulayacak! 50 TL’lik alışveriş yapmadığı için 80 yaşındaki kadını market servisinden indirmişlerdi!

reklam
Zabıta yasal işlem uygulayacak! 50 TL’lik alışveriş yapmadığı için 80 yaşındaki kadını market servisinden indirmişlerdi!
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 9:09

123 views
reklam

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde yaşandığı iddia edilen olaya göre, 80 yaşındaki kadın alışveriş tutarı 50 TL’nin altında kaldığı için market servisinden indirilmek istendi. Kadınla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçerek, zabıtanın konu hakkında yasal işlem uygulayacağı belirtildi.

Yenimahalle’de önceki gün meydana gelen olay, büyük tepkilere neden oldu. İddiaya göre bir markette alışveriş yapan kadın, alışveriş tutarının 50 TL’nin altında kalması nedeniyle market servisinden indirildi. Servis şoförüne diğer yolcular tepki gösterirken, yaşlı kadın ise olay yerinden uzaklaştı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR HAREKETE GEÇTİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin ise konuyla alakalı sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gültekin, “Konuyla ilgili olarak, ABB Zabıta Daire Başkanlığımız yasal işlemleri derhal uygulayacak ve sürecin sıkı takipçisi olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam