reklam
reklam

FETÖ’nün ‘güncel kamu yapılanması’ soruşturmasında 5 tutuklama - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

2 Ekim 2024 - 21:27

FETÖ’nün ‘güncel kamu yapılanması’ soruşturmasında 5 tutuklama

reklam
FETÖ’nün ‘güncel kamu yapılanması’ soruşturmasında 5 tutuklama
Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 12:12

148 views
reklam

ANKARA merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY’nin ‘güncel kamu yapılanması’na yönelik soruşturmada gözaltına alınan 10 şüpheliden 5’i, tutuklandı.

ANKARA merkezli 3 ilde, FETÖ/PDY’nin ‘güncel kamu yapılanması’na yönelik soruşturmada gözaltına alınan 10 şüpheliden 5’i, tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 Mart’ta FETÖ/PDY’nin ‘güncel kamu yapılanması’na yönelik soruşturmada; 7’si görevde, 1’i geçici olarak görevden uzaklaştırılan ve 1’i ihraç edilen 9 kamu görevlisi ile 1 özel sektör çalışanı hakkında gözaltı kararı verdi. Ankara merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 10 şüpheli, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcıya ifade verdi. Tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine çıkarılan şüphelilerden 5’i tutuklandı, diğerleri de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Serbest kalan şüphelilerden 3’ünün, etkin pişmanlıktan faydalandıkları ve örgütün kamuda yeniden nasıl organize olduğunu anlattıkları belirtildi.

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam