reklam
reklam

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Afrika’ya su kuyusu - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

3 Ekim 2024 - 18:29

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Afrika’ya su kuyusu

reklam
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Afrika’ya su kuyusu
Son Güncelleme :

29 Aralık 2021 - 13:24

172 views
reklam

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı, Afrika’da su kuyusu açmak için adliye personelinin de katkısıyla Türk Kızılay ile birlikte proje başlattı

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı, Afrika’da su kuyusu açmak için adliye personelinin de katkısıyla Türk Kızılay ile birlikte proje başlattı.

Afrika’da suya erişimi az olan veya hiç olmayan ülkelerde Türk Kızılay’ın su kuyusu açma projesine bir destek de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan geldi. Cumhuriyet Başsavcılığı, Ankara Adliyesi’ndeki personelin de katkısıyla Afrika’da su kuyusu açmak için harekete geçti. Proje kapsamında, adliye çalışanlarının yanı sıra hakim ve savcıların da desteğiyle 20 bin dolar toplamayı planlayan başsavcılık, Kızılay ile Afrika’da su kuyusu açacak. Bu kapsamda hazırlanan broşür, adliye içindeki panolara asıldı.

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam