reklam
reklam

ASELSAN kurumsal notunu 9,35’e yükseltti - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

4 Ekim 2024 - 00:30

ASELSAN kurumsal notunu 9,35’e yükseltti

reklam
ASELSAN kurumsal notunu 9,35’e yükseltti
Son Güncelleme :

10 Aralık 2021 - 14:25

212 views
reklam

ASELSAN, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) bağımsız bir derecelendirme şirketi tarafından yapılan Kurumsal Yönetim Derecelendirme’sinde notunu bu yıl 9,35’e yükseltti.

ASELSAN, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) bağımsız bir derecelendirme şirketi tarafından yapılan Kurumsal Yönetim Derecelendirme’sinde notunu bu yıl 9,35’e yükseltti.ASELSAN tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kurumsal Yönetim Derecelendirme yolculuğuna 2012 yılında en iyi ikinci başlangıç notunu alarak başladıklarını, notunu her yıl daha da ileriye taşıdığı kaydedildi.

Açıklamada, Kurumsal Yönetim Derecelendirme’sinde geçen yıl 10 üzerinden 9,29 olan notunu bu yıl 9,35’e yükselttiği belirtildi. Alınan notlar ASELSAN’ın SPK Kurumsal Yönetim İlkelerine büyük ölçüde uyum sağladığı, gerekli politika ve önlemleri uygulamaya aldığı, yönetim ve iç kontrol mekanizmalarını etkin bir şekilde oluşturup işlettiği, kurumsal yönetim risklerinin çoğunun tespit edilip aktif bir şekilde yönetildiği, pay ve menfaat sahiplerinin haklarının adil şekilde gözetildiği, kamuyu aydınlatma ve şeffaflık faaliyetlerinin en üst düzeyde olduğu ve yönetim kurulunun yapı ve işleyişinin en iyi uygulama kategorisinde olduğunu ifade ediliyor.

 

Son dakika haber... ASELSAN kurumsal notunu 9,35'e yükseltti

Kaynak: DHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam