reklam
reklam

”İnsanlık ölmüş” yazan mezar ekipleri harekete geçirdi! Bir esnafın sosyal medya için yaptığı ortaya çıktı - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

2 Ekim 2024 - 19:30

”İnsanlık ölmüş” yazan mezar ekipleri harekete geçirdi! Bir esnafın sosyal medya için yaptığı ortaya çıktı

reklam
”İnsanlık ölmüş” yazan mezar ekipleri harekete geçirdi! Bir esnafın sosyal medya için yaptığı ortaya çıktı
Son Güncelleme :

19 Haziran 2021 - 9:43

167 views
reklam

Ankara’da boş arazide üzerinde ”İnsanlık ölmüş” yazılı bir mezarın olduğu ihbarını alan polis ekipleri alarma geçti. Arazide inceleme yapan ekipler mezarın içinin boş olduğunu belirtti. Mezarı yapan kişinin durumu emniyete bildirmesiyle ise gerçek öğrenildi. Mezarı sosyal medyada paylaşmak için kazdığını ifade eden esnaf, “Vurdum kazmayı insanlığı gömdüm, Kimsenin kimseye saygısı, sevgisi kalmamış, en iyisi insanlığı gömmek dedim, gömdüm” ifadeleriyle olayı anlattı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde boş arazide bir mezar olduğu yönünde ihbar gelen Sincan Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Boş arazide üzerinde ”İnsanlık ölmüş” yazan mezar polis ekipleri tarafından açıldı. Açılan mezarın boş olduğu anlaşıldı.

MEZARI BİR ESNAFIN YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Bir süre sonra mezarı yapan kişi ortaya çıktı. Mezarı yaptıktan sonra sosyal medyada görüntüleri paylaşan Sincan ilçesinde esnaf olduğu öğrenilen Uğur Akgül, polise giderek mezarı kendisinin yaptığını söyledi. Polis ekipleri tarafından sorgulanan Uğur Akgül’ün savcılık tarafından da ifadesi alınacağı öğrenildi.

Son dakika haberi: Başkent'te boş arazide bulunan yeni yapılmış mezar polisi alarma geçirdi

”VURDUM KAZMAYI İNSANLIĞI GÖMDÜM”

Sincan’da esnaflık yaptığı söyleyen Akgül, mezarı neden yaptığının sorulması üzerine, “Tüm çevreme kızdım, insanlık ölmüş dedim. Böyle sosyal video çekmeye karar verdim. Olayın polise yansıdığını duydum. Polis mezarın boş olduğunu gördü. Savcılığa ifade vermeye çağırdı” dedi.

“Vurdum kazmayı insanlığı gömdüm” diyen Akgül, “Kimsenin kimseye saygısı, sevgisi kalmamış, en iyisi insanlığı gömmek dedim, gömdüm” diye olayı anlattı.

''İnsanlık ölmüş'' yazan mezar ekipleri harekete geçirdi! Bir esnafın sosyal medya için yaptığı ortaya çıktı

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam