reklam
reklam

Acemi hırsız Ankara’da yakalandı! Market görevlisiyle yaşanan arbede kameralarda - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

23 Ekim 2024 - 05:29

Acemi hırsız Ankara’da yakalandı! Market görevlisiyle yaşanan arbede kameralarda

reklam
Acemi hırsız Ankara’da yakalandı! Market görevlisiyle yaşanan arbede kameralarda
Son Güncelleme :

04 Haziran 2021 - 9:23

265 views
reklam

Ankara Cebeci’de yaşanan olayda zincir marketten hırsızlık yapmaya çalışan bir kişi markette çalışan bir görevli tarafından son anda yakalandı. Hırsızlık yapmaya çalışan şahsın uyuşturucu madde etkisinde olduğu söylenirken, çevredeki vatandaşlar olay anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Sosyal medyaya yansıyan görüntüleri bazı kullanıcılar sert müdahale olarak değerlendirirken başka kullanıcılar yerinde buldu.

Sosyal medya Ankara Cebeci’de ünlü market zincirlerinden birinden hırsızlık yapmaya çalışan zanlıya market görevlisinin müdahalesini konuşuyor. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen zanlı, marketten aldığı ürünlerle kaçmaya çalışırken, market çalışanı tarafından son anda yakalandı.

ELİNDEN KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

Market içinde zapt edilemeyen zanlı ile çalışanın arbedesi sokağa taşarken, bir vatandaş yaşanan olayı anbean cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Videoda, marketten hırsızlık yapmaya çalışan zanlının, kendisini güçlükle durdurmaya çalışan görevlinin elinden kaçmaya çalıştığı anlar ve olaya tanık olan vatandaşların verdiği tepkiler yer aldı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Vatandaşların bir kısmı müdahalenin sert olduğu konusunda market çalışanını uyarırken, bazıları ise tavsiyelerde bulundu. Sosyal medyaya bomba gibi düşen görüntüler kısa sürede yorum yağmuruna tutulurken, Ankara Cebeci’de yaşanan olay bir anda gündemin birinci maddesi oldu.

Acemi hırsız Ankara'da yakalandı! Market görevlisiyle yaşanan arbede kameralarda
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam