reklam
reklam

Kırklareli Valisi Bilgin, KLÜ Rektörü Şengörür’ü ziyaret etti - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

30 Eylül 2024 - 02:23

Kırklareli Valisi Bilgin, KLÜ Rektörü Şengörür’ü ziyaret etti

reklam
Kırklareli Valisi Bilgin, KLÜ Rektörü Şengörür’ü ziyaret etti
Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 8:17

243 views
reklam

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü ziyaret etti.

Şengörür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başarılı üniversiteler arasında yer aldıklarını ifade eden Şengörür, görev süresince kendilerine her zaman yardımcı olan Vali Bilgin’e teşekkür etti.

Üniversitelerini dünya üniversiteleri ile yarıştırabilmek için çalıştıklarını aktaran Şengörür, Kırklareli’nin adını üniversite ile duyuracaklarını dile getirdi.

Yeni dönemin Kırklareli Üniversitesine ve Kırklareli’ne hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Bilgin, Şengörür’e çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: AA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam