reklam
reklam

Başkent’te DEAŞ operasyonu - HABER ANKARA TVHABER ANKARA TV

29 Eylül 2024 - 22:22

Başkent’te DEAŞ operasyonu

reklam
Başkent’te DEAŞ operasyonu
Son Güncelleme :

24 Şubat 2021 - 10:51

297 views
reklam

 Başkent’te DEAŞ operasyonu Musul’da, DEAŞ terör örgütü içerisinde sorumlu seviyede faaliyet gösterdikleri tespit edilen 3 şahıstan 2’si Ankara’da yakalanarak gözaltına alındı.

– Başkent’te DEAŞ operasyonu

ANKARA – Musul’da, DEAŞ terör örgütü içerisinde sorumlu seviyede faaliyet gösterdikleri tespit edilen 3 şahıstan 2’si Ankara’da yakalanarak gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen bir operasyon ile DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların yabancı uyruklu oldukları ve Musul’da DEAŞ terör örgütü içerisinde sorumlu seviyede faaliyet gösterdikleri öğrenildi. Diğer firari şahsın ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtilirken, operasyonda Ezidi bir kız çocuğu kurtarıldı.

- Başkent'te DEAŞ operasyonu

Kaynak: İHA

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam